Lørdag, 27. februar 2016 — af af Juliane Olsen

Phil Collins gifter sig igen med sin tredje ekskone

Phil Collins og Orianne Cevey
Musiker Phil Collins har endnu en gang fundet melodien med sin tredje ekskone, Orianne Cevey.
Foto: AOP
Musiker Phil Collins har endnu en gang fundet melodien med sin tredje ekskone, Orianne Cevey, som han nu gifter sig med igen.
Den 65-årige musiker Phil Collins har fundet kærligheden igen, men den er ikke helt ny, for den tilfalder endnu en gang ekskonen Orianne Cevey. Deres skilsmisse i 2008 kostede ham intet mindre end 316 millioner kroner, men kærligheden overvinder som bekendt alt. Ifølge thehollywoodgossip.com er parret altså sammen igen og vil højst sandsynligt også gifte sig endnu en gang. LÆS MERE: Phil Collins' skilsmisse er dyrere end McCartneys

Parret er tætte

- Vores skilsmisse var den forkerte beslutning. Jeg kalder nu Phil for min mand igen, siger Orianne Cevey. Hun understreger, at parret er så tætte, at det ikke gør nogen forskel, om de bliver gift igen eller ej. Men derfor de alligevel fast besluttede på, at de skal giftes igen en dag, efter parret blev genforenet i 2015. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Phil Collins er den rette

Det skete, efter Orianne Cevey blev delvist lammet som følge af en operation for en diskusprolaps. Hun understreger, at hun og Phil Collins hele tiden har været tætte på grund af deres fælles børn. Sidste år indså hun så, at han rent faktisk er manden i hendes liv, efter hun havde tilbragt fire måneder på hospitalet under hans pleje.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden