24. maj. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Priscilla Presley fylder 70

Priscilla Presley
Priscilla Presley
Foto: AOP
Priscilla Presley har været i rampelyset, lige siden hun som 14-årig mødte "The King of Rock and Roll" Elvis Presley, og faktisk fylder hendes afdøde eksmand stadig meget i hendes liv. I dag fylder skønheden 70 år.

Det er næsten ikke til at tro, at det snart er 38 år siden, Elvis gik bort, og lige så svært er det at fatte, at hans livsledsager igennem mange år, Priscilla Presley, i dag fylder 70 år!

Priscilla var blot 14 år, da hun mødte den 10 år ældre Elvis til en fest i Tyskland, hvor han var udsationeret som soldat, og selvom hendes forældre forbød hende at se ham igen, fik han charmeret sig ind på dem, så de alligevel gav lov.

To år efter besøgte hun ham for første gang i Graceland, og de to forelskede sig og blev gift og fik sammen Elvis' eneste barn, Lisa Marie. Ægteskabet sluttede i 1972. De forblev dog venner, og Priscilla Presley betragtede Elvis som en god ven til hans død i 1977.

Stadig aktiv

Efter tiden med Elvis begyndte Priscilla at få job som skuespiller og landede store roller i både "Dallas" og "Høj Pistolføring".

Og hun arbejder faktisk stadig som skuespiller på teater, hvor hun de sidste par år har spillet den onde dronning i "Snehvide og de syv dværge". Ud over det er hun med, når nye udstillinger med ting fra Elvis' liv bliver udstillet, ligesom hun skar kagen for, da hans 80-års fødselsdag i januar blev markeret på Graceland.

Med til fødselsdagen var også Lisa Marie samt hendes fire børn, som Priscilla elsker.

BILLED-BLADET ønsker tillykke!

Se billeder af Priscillas liv med Elvis i det nye nummer af BILLED-BLADET. (Tjek lige, at den ikke er rykket)

Læs mere om: