Remee får hund opkaldt efter sig

Remee

Remee

Lars H. Laursen
Den dyreglade ”X Factor-dommer” hjælper Dyreværnet med at skaffe hjem til hunde fra en dyreværnssag.

Remee har flere gange hjulpet Dyreværnet i Rødovre, og nu gør han det igen.

For nylig redede Dyreværnet 60 hunde i en kæmpe dyreværnssag, hvor de fik tilkendt de misrøgtede hunde.

Flere af hundene, der alle er små racer eller blandinger af små racer, var filtret så meget ind i deres egen pels, at de knap kunne gå.

Alle hunde er blevet dyrlægetjekket og har fået den behandling, de havde brug for. Mange måtte bedøves og klippes og behandles for dobbelt tandsæt og andre pinefulde skavanker.

En af de små hunde er opkaldt efter Remee, der selv har været ude ved Dyreværnet i Rødovre for at møde sin nye navnebror og være med til at skabe opmærksomhed om hundenes skæbne, så de kan komme videre til gode, blivende hjem.

Remee med den lille hund af samme navn
Foto: Dyreværnet

Remee med den lille hund af samme navn

Og i weekenden blev den lille charmerende hund, Remee, faktisk formidlet videre til et nyt, dejligt hjem.

Flere andre at de små vovser har været lige så heldige som lille Remee, men der er stadig mange, der venter på at få deres eget hjem.

En af dem er Michala, der er opkaldt efter Michala Kjær. Også hun er en stor dyreven og har tidligere hjulpet ved at sælge tøj til fordel for Dyreværnet og på den måde doneret 10.000 kroner.

- Det er en kæmpe ære at få en af de 60 hunde opkaldt efter sig. Dyreværnet gør en stor indsats for alle de kæledyr, de får indleveret, og mit håb er, at alle de skønne 60 hunde får et dejligt liv fremover, fortæller Michala Kjær til Dyreværnet.

Du kan se de små skønne vovser, der savner et hjem på dyrevaernet.dk

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden