Fredag, 19. juli 2013 - af Casper Nielsen

Robbie Williams holder sig fra danske skaldyr

Robbie Williams
Robbie Williams
Foto: AOP
Robbie Williams tager konen og datteren med til København, men holder sig fra danske skaldyr – denne gang.

Når Robbie Williams kommer til Danmark for at spille to koncerter i Parken på mandag og tirsdag, har han også sin kone, Ayda Field, og deres lille datter, Theodora, med.

Det er sangerens første turné, siden han blev far, og han glæder sig til at have sin familie med sig, skriver MetroExpress.

- Det bliver en konstant påmindelse for mig om, hvad der er vigtigt i livet, for jeg skal have det her lille væsen, der har brug for kærlighed, opmærksomhed og omsorg, med. Det plejer at være mig selv, der higer efter de ting, siger sangeren.

Sidst han var i København var det sammen med gruppen Take That, og dengang måtte han aflyse den ene koncert, fordi han blev syg.

- Jeg spiste noget hummer om aftenen efter den første koncert og tre kvarter senere kastede jeg op og gjorde en masse unævnelige ting. Om morgenen kastede jeg stadigvæk op, men jeg bad mine sikkerhedsvagter om at tage mig ud til stadionet. Jeg tænkte, at hvis jeg fik lidt søvn, kunne jeg måske nå at blive klar til den anden koncert.  Men klokken 12 kastede jeg stadigvæk op, og så kom der en læge, der sagde, jeg ikke kunne spille.

-- Det var forfærdeligt at måtte skuffe folk. Jeg følte en enorm skyldfølelse og skam. Jeg blev jo også bange for, hvor sure folk ville blive. Jeg hørte, at hotellet  (Nimb Hotel, Tivoli, red.) sagde, at der havde været drikkevarer på mit værelse. Jeg har ikke rørt alkohol i 12 år, så det blev jeg ret sur over, siger Robbie til Metro Express.

- Jeg har et meget uklart syn over hvad der skete, hvem der var der, og hvordan det føltes. Jeg kan godt huske, at jeg uploadede et billede af mig selv, hvor jeg lå syg i sengen. Det var for at sige, at den altså var god nok.

Robbie lover at holde sig fra skaldyrene dennegang, og vil da heller ikke spise på samme restaurant.

- Nej. For at være helt ærlig, så er jeg faktisk pissesur på dem. Så der kommer jeg ikke igen.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden