14. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Robbie Williams: Ser datteren på Skype

Robbie Williams, hustruen Ayda Field og datteren Theodora Rose i 2013.
Robbie Williams, hustruen Ayda Field og datteren Theodora Rose i 2013.
Foto: AOP
Sangeren er på turne i Australien og savner sin familie, men heldigvis kan han se hustruen og datteren på computerskærmen.

40-årige Robbie Williams har altid været kendt som en af musikbranchens bad boys, men det ændrede sig alt sammen, da datteren Theodora Rose kom til verden i 2012.

- Jeg var bidt af sex, stoffer og rock’n roll i meget lang tid, og det var rigtig sjovt. Men så dukkede der et barn op, og jeg tænkte, okay, nu er du voksen. Hvad, jeg ikke vidste, var, at man får så meget kærlighed tilbage, fortæller Robbie Williams til Daily Mail.

Søde ord fra datteren

Den britiske sanger er i øjeblikket på turne i Australien, så han må nøjes med at tale med sin hustru, modellen Ayda Field, over telefonen og se hendes ansigt på Skype. Her kan han også tale med datteren, som har kælenavnet Teddy.

- Jeg var på Skype med Teddy i morges – hun er ikke engang to år endnu - og hun kiggede på skærmen og sagde, ”jeg elsker dig far, kom herhen”. Så bliver det ikke bedre, fastslår sangeren.

Hans hustru siden 2010 er omkring syv måneder henne med parrets andet barn, og det bliver efter sigende en dreng denne gang.

Læs mere om: