Onsdag, 24. oktober 2012 — af af Malan Joensen

Robbie Williams taler om datteren og stoffer

Robbie Williams
Robbie Williams
Foto: AOP
En meget ærlig Robbie Williams fortæller om det nye liv med datteren.

Sangeren Robbie Williams, der har betaget millioner af kvinder over hele verden, er med sin nye status som far i en helt anderledes og lykkelig boldgade.

Det fortæller han til BT, der har interviewet stjernen i anledning af hans nye album "Take the Crown", der udkommer 3. november.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg troede aldrig i min vildeste fantasi, at jeg ville blive gift. Jeg troede aldrig, at jeg ville få børn. Jeg er vild med Ayda som person. Jeg elsker hende. Og så er "Teddy" (datteren Theodora, red.) en ekstra gave. Jeg befinder mig virkelig i "the sweet spot", siger den glade far til avisen.

For to år siden blev han gift med amerikanske Ayda Fields, og i september blev han far til datteren Theodora. Og Robbie Williams er ikke kun ærlig omkring sine følelser for den lille ny familie.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Også hans holdninger til stoffer, som tidligere var en del af sangerens liv, fortæller han om til BT:

- Jeg er ikke bange for, at Theodora prøver nogle af de samme stoffer, som jeg selv prøvede - bare hun ikke er narkoman som jeg, siger Robbie Williams grinende. Han var selv igennem et afvænningsophold i 2007:

- Jeg kan nemlig ikke få nok. Og jeg er "narkoman" - uanset om det gælder chokolade, ecstasy eller for den sags skyld frisk luft. Theodora lader heldigvis til at have arvet sin mors intelligens og fornuft. Jeg kan hverken stave eller lægge to tal sammen. Og jeg håber bare, at vores datter har arvet de vigtigste kvaliteter fra sin mor, siger Robbie Williams til avisen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden