18. okt. 2013
Af Malan Joensen

Robbie Williams’ tøjfirma er gået konkurs

Robbie Williams.
Robbie Williams.
Foto: AOP
Den tidligere Take That-stjerne har mere held med at sælge koncertbilletter og musik end med at sælge tøj

Den britiske musiker og tidligere Take That-medlem Robbie Williams’ tøjfirma Farell har i denne uge indgivet konkursbegæring, skriver The Telegraph.

Robbie Williams startede tøjmærket Farell, der fokuserer på tøj til mænd, i 2011 og navnet stammer fra Robbie Williams’ bedstefar Jack Farell fra Stoke-on-Trent.

I august åbnede der en Farell ”pop-up-shop” i Covent Garden i London, som efter planen skulle være til stede i seks måneder, men i mandags lukkede den efter kun seks uger.

Ifølge avisens oplysninger blev både butiksansatte og designansatte sagt op øjeblikkeligt, ligesom Farells internetbutik heller ikke virker længere.

Tidligere Burberry-designer Ben Dickens har været tilknyttet firmaet, men det var altså ikke nok til at holde konkursen for døren.

- Siden vi startede, har støtten fra herretøjs-pressen og de internationale forhandlere været fantastisk, og det vil jeg gerne takke dem for. Jeg har også været så heldig at have muligheden for at arbejde med den talentfulde Ben Dickens, og jeg vil savne at kreere og arbejde sammen med ham og ønsker ham al held og lykke i fremtiden, meddeler Robbie Williams i en pressemeddelelse.

Læs mere om: