Rolling Stones:
Rolling Stones hygger i København

Rolling Stones

Rolling Stones

Foto: AOP
Rolling Stones har indlogeret sig på Hotel D'Angleterre i København og hygger sig med sightseeing inden koncerten i aften torsdag på Roskilde Festival.

Rolling Stones er klar til årets mest omtalte koncert i Danmark, skriver tv2.dk. Den legendariske gruppe spiller torsdag aften på Roskilde Festival, men rullestenene er allerede rullet ind i København.

De efterhånden bedagede Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts indlogerede sig forleden på Hotel D'Angleterre i København og har brugt tiden på at lege turister.

I hvert fald har Ron Wood postet et billede af sig selv ved Den Lille Havfrue på sin personlige Twitter-profil. Teksten lyder: "Hello #Copenhagen - getting ready for the last show on this leg of the tour :-)".

Dermed hentyder han til, at koncerten i Danmark er den sidste på Rolling Stones' europæiske "14 on Fire"-turné.

Holder sommerferie

Efter Roskilde Festival holder gruppen en længere sommerferie indtil 25. oktober, hvor de fire medlemmer genoptager deres australske turné, skriver tv2.dk.

Australiens-touren blev afbrudt tidligere i år, da Mick Jaggers mangeårige kæreste, L'Wren Scott, begik selvmord.

Rolling Stones blev dannet i 1962 og har altså rullet og rocket i 52 år som et af de allerstørste musiknavne nogensinde. Ifølge tv2.dk har de angiveligt solgt 250 millioner plader.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden