Så festligt: Dolly Parton lancerer julebagekollektion

Dolly Parton.

Dolly Parton.

Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Der er både forklæder, bageblandinger og udstiksforme i julenyhederne fra countrystjernen.

Country-ikonet Dolly Parton lancerer nu en julebagningsserie med det amerikanske firma Williams-Sonoma, der producerer møbler og køkkentilbehør. 

Det skriver flere amerikanske medier deriblandt Businesswire.

Kollektionen er inspireret af den 74-årige sangerindes juletraditioner, og hun har blandt andet været med til at kreere en småkage-bageblanding, udstiksforme, småkager formet som hendes guitar, forklæder, viskestykker og en kopi af hendes barndomshjem udført som peberkagehus - dog ikke i naturlig størrelse. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

- At kunne dele min families juletraditioner er en drøm, der går i opfyldelse, og hvem bedre at samarbejde med end Williams Sonoma. Vi fandt sammen om at kreere en samling gode sager, der passer perfekt ind i jeres familiefest, eller som kan få dig i gang med at skabe nye traditioner, der vil vare hele livet. Min mor fik os altid til at føle os elskede ved at lave små lækkerbiskner til os i vores lille hytte i bjergene ved juletid. Nu kan jeg invitere alle mine niecer og nevøer og deres børn hjem til det, vi kalder "Cookie night" ("Småkageaften" på dansk). Det er en perfekt måde at ses med mennesker, der betyder noget særligt for dig, og som du gerne vil se i julen, fortæller Dolly Parton i forbindelse med lanceringen. 

Desværre ser det for tiden ikke ud til, at danske kunder kan handle på Williams Sonoma's hjemmeside. 

Se billederne af Dolly Parton og julekollektionen ved at klikke her.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden