Mandag, 23. maj 2016 — af Juliane Olsen

Se billederne: Céline Dion overrasket af teenagesøn til prisuddeling

Sangerinden Céline Dion mistede sin mand i januar, og søndag overraskede hendes teenagesøn hende på scenen under Billboard Music Awards.
Den 48-årige sangerinde Céline Dion mistede efter længere tids kræftsygdom sin mand René Angélil i januar. Parret har sammen tre sønner, 15-årige René-Charles Angelil og tvillingerne Nelson og Eddy Angelil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Trods sorgen var Céline Dion i stand til at deltage i prisuddelingen Billboard Music Awards, hvor hun modtog prisen Billboard Icon Award.

Celine Dion beklagede tårer

Hun fik sig dog noget af en overraskelse, da det var René-Charles, der stod på scenen klar til at overrække prisen til hende i stedet for musikeren Seal. - Jeg er ked af det. Jeg er ked af, at jeg græder. Jeg ønsker at være virkelig stærk for min familie og mine børn, og jeg ventede ikke det her, sagde hun ifølge contactmusic.com. Céline Dion vendte sig derefter om mod sin søn og sagde til ham, at hun ikke ønskede at græde, mens han så på.

Celine Dion blev anerkendt

Det var dog uundgåeligt, for det var glædestårer, der flød fra sangerindens øjne, og hun skyndte sig at takke René-Charles. Prisen var en anerkendelse af sangerindens enorme bidrag til musikbranchen over de seneste tre årtier. Forinden havde Céline Dion fremført sin coverversion af Queen-nummeret ”The Show Must Go On”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden