20. maj. 2016
Af af Luise Marie Bekker

SE BILLEDERNE: Cher fylder 70

Cher.
Cher.
Foto: AOP
Cher har ikke ændret sig meget de sidste mange år. Se selv her.

Cherilyn Sarkisian blev født ind i en fattig familie. Hun brugte gummielastikker til at holde sine sko sammen, og i perioder blev hun efterladt på børnehjem af sin mor.

Men pigen vidste, hun skulle udrette noget stort. Hun drømte om at synge.

I skolen opførte hun musicals, og da drengene ikke kunne overtales til at være med, spillede hun de mandlige roller. Som niårig havde hun udviklet en særlig dyb stemme, der skulle vise sig at være vejen til den berømmelse, hun drømte om.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Sonny & Cher

Cher droppede ud af skolen som 16-årig og mødte Sonny Bono, der introducerede hende for folk i branchen. De to blev snart et par, lavede adskillige hits sammen og fik deres eget TV-show, som de fortsatte selv efter deres skilsmisse.

Sammen fik de et barn, Chastity, der i sit voksenliv besluttede sig for at få en kønskifteoperation. I dag hedder han Chaz, og Cher og hendes familie er i dag særligt store idoler i kredse af homoseksuelle og transkønnede.

Cher chokerer stadig

Lige siden hun begyndte at optræde, har Cher været en provokatør i sit visuelle udtryk.

Hendes kostumer på scenen overlader ikke meget til fantasien, ej heller de kjoler hun har båret til Oscarfester og på den røde løber. Hun chokerede særligt, da hun i musikvideoen til "Turn back time" under sine fiskenetsstrømper afslørede en stor tatovering på ballerne.

Sangerinden, der fylder 70 år i dag, 20. maj, chokerer stadig, når hun træder ud på scenen. Med lidt hjælp holder hun sig fantastisk godt og kostumerne har ligesom hendes udseende ikke ændret sig meget de sidste mange år.

Se galleriet herunder

GALLERI: Cher fylder 70

Læs mere om: