11. jun. 2021
Af Malan Joensen

Se billederne: Spice Girls står sammen om en god sag

Spice Girls.
Spice Girls.
Arkivfoto: MEGA
Spice Girls-medlemmerne er gået sammen om at sælge en t-shirt, der skal samle penge ind til godt formål.

Medlemmerne af den legendariske pigepopgruppe Spice Girls står nu sammen om at samle penge ind til bekæmpelsen af hjemløshed blandt unge LGBQT-personer i Storbritannien.

Det sker via salget af en flot t-shirt med referencer til et af Spice Girls' allerstørste hit, som Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Melanie Brown alle reklamerer for på sociale medier.

På Victoria Beckhams Instagram deler hun billeder af dem alle i den fine t-shirt og skriver:

- Jeg er spændt på at dele dette års Pride t-shirt med jer! For tredje år i træk samarbejder vi med vidunderlige @aktcharity, dette år med en særlig Wannabe t-shirt. 100 procent af fortjenesten går til AKT for at fortsætte med at støtte det fantastiske arbejde, de gør med at forhindre hjemløshed blandt unge LGBQT+-personer i Storbritannien.

- Pride er for mig en fejring af at være fuldstændig sig selv, og dette års t-shirt er en påmindelse om det. Spice Girls fejrede virkelig det at acceptere sig selv og andre, at være venlig, have det sjovt og bare at leve sit bedste liv! LGBTQ-miljøet står mit hjerte meget nært, og jeg er så stolt af at bakke op om Pride 2021 med pigerne og AKT igen i år," skriver Victoria Beckham ved billederne på Instagram. Se billederne herunder ved at trykke på pilen i midten:

Læs mere om: