14. feb. 2016
Af Malan Joensen

Send en kærlig hilsen akkompagneret af Paul McCartney

Paul McCartney ved Roskilde Festival 2015.
Paul McCartney ved Roskilde Festival 2015.
Foto: AOP
Beatles-ikonet Paul McCartney har lavet musik til en række humørikoner i anledning af valentinsdag - se en video af tilblivelsen her.

At Paul McCartney er et stort talent, når det drejer sig om musik, kan ingen vist være i tvivl om. Og nu har Beatles-stjernen kastet sig over en helt ny musikalsk disciplin - at lægge musik til nogle særlige humørikoner.

Det meddeler internettelefoni-firmaet Skype.

Firmaet har lavet nogle såkaldte kærlighedsinspirerede "mojis", der er i familie med emoticons (små ikoner som f.eks. smiley's, der kan bruges i sms-beskeder, red.), men som er små video-klip, man kan sætte ind i en skype-chat.

LÆS MERE: Paul McCartney: Lennon-mordet var et kæmpe chok

Med de særlige mojis, der er kreeret i anledning af Valentines Day, kan man således sende en kærlig hilsen akkompagneret af selveste Paul McCartney.

Da Paul McCartney blev spurgt, om han ville hjælpe med projektet, undrede han sig først, men efter at have overvejet det, tænkte han, at det kunne være sjovt.

Det fortæller han i denne video:

Skype har også lavet en video, der viser noget af Paul McCartneys arbejde med at komponere musik og lyde til den særlige udtryksform - se det her:

Læs mere om: