Sussi og Leo inviterede på stor 140-års fest

Sussi og Leo er begge fyldt 55 år.
Sussi og Leo er begge fyldt 55 år.
Foto: Lars Horn
Sussi og Leo inviterede 230 gæster på god mad og underholdning.

Sussi fyldte 55, og det samme gjorde Leo dagen efter. På Sussis fødselsdag havde parret desuden 29-års bryllupsdag, og deres elskede hund Xena fyldte et år. Tilsammen blev det til 140 år, og det ville Sussi og Leo fejre.

Derfor var 230 gæster inviteret til kæmpefest i Frederikshavnerhallen, hvor ægteparret gav den fuld gas med lækker mad fra Kokkekongen og underholdning i topklasse.

- Vi har jo ikke nogen børn, der koster. Derfor burde vi have råd, så vi kan kalde det vores konfirmation, forklarer Leo Nielsen, der ikke ønsker at sætte kroner og ører på, hvad han og Sussi har betalt for kæmpegildet. Sussi og Leo skuffede ikke deres gæster, for de gav selv en minikoncert med blandt andet deres udødelige og personlige udgave af "Smoke on the Water".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Netop det nummer har i mere end 25 år været et krav fra publikum, når det populære ægtepar giver en af deres 150 årlige koncerter rundt i landet. Ellers nåede festen nye højder på dansegulvet med musikken fra bandet Sixpack, og Drama Queen fik stående bifald som Tina Turner, Cher, Madonna og Birthe Kjær, inden Pedro sluttede af med det store trylleshow.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden