Onsdag, 20. oktober 2021 — af Lene Skriver Bak

Sygdom tvinger Céline Dion til at aflyse alle koncerter de næste fire måneder

Céline Dion.
Céline Dion.
Arkivfoto: Mega
Céline Dion har måttet aflyse alle koncerter i november, januar og februar.

Céline Dion er ramt af sygdom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den canadiske sangerinde har måttet aflyse alle optrædender i november, januar og februar på grund af "uforudsete medicinske symptomer", der involverer muskelspasmer, skriver People Magazine.

"Jeg er ked af det her. Mit team og jeg har arbejdet på vores nye show i de sidste otte måneder, og at vi ikke kan åbne showet som planlagt, gør mig mere ulykkelig end jeg kan beskrive. Mine samarbejdspartnere på Resorts World Las Vegas og AEG har arbejdet døgnet rundt for at få dette helt nyt state-of-the-art teater klar, og det er absolut smukt," skriver Céline Dion i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Jeg er så ked af, at jeg svigter dem, og jeg er især ked af at skuffe alle de fans, der har planlagt at komme til Las Vegas. Nu skal jeg fokusere på at få det bedre. Jeg vil komme igennem det her så hurtigt som muligt.”

53-årige Céline Dion skulle efter planen have haft premiere på sit nye Vegas-show den 5. november, men både hendes koncerter mellem 5. og 10. november og koncerterne fra 19. januar til 5. februar er nu aflyst.

Efter planen holder sangerinden dog fast i sine koncertdatoer på "Courage"-turneen, der skal begynde 9. marts 2022.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden