6. aug. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Geri Halliwell fra Spice Girls fylder 44 år

Geri Halliwell.
Geri Halliwell.
Foto: AOP
Den tidligere Spice Girl-stjerne Geri Halliwell fejrer lørdag sin 44-års fødselsdag på et tidspunkt, hvor hun dyrker familielivet.

Præcis 20 år efter hun blev verdenskendt som den rapkæftede rødtop Ginger Spice kan Geri Halliwell fejre sin 44-års fødselsdag.

Geri Halliwell var en femtedel af alletiders pigeband Spice Girls, der sparkede sig gennem lydmuren med superhittet ”Wannebe” i juli 1996. Gruppen tog hele verden med storm, og Spice-feberen bredte sig - men helt naturligt havde de fem unge piger svært ved at følge med.

I interviews har Geri fortalt om sin kamp mod bulimi og om, hvor svært hun havde ved at finde sin vej i livet. Hun blev mor til datteren Bluebell, 10, men brød med faderen. Først i 2014 fandt hun sammen med sit livs kærlighed, Formel 1-bossen Christian Horner, der er far til Olivia, 2.

Halliwell og Horner havde været venner siden 2009, inden de blev kærester og offentliggjorde deres forlovelse i en lille notits i avisen The Times. Parret blev gift i maj 2015 i Bedfordshire i England, og i dag nyder Geri Halliwell sin lille familie i London.

- Jeg vil gerne give alle de rigtige ting videre og være en god mor. Det er så vidunderligt at dele det med min mand og være vores eget lille team, har Geri Halliwell sagt i et nyligt interview med avisen The Telegraph.

https://imgix.billedbladet.dk/15.22267956.jpg
Geri med manden Christian Horner og datteren Bluebell.
Foto: AOP

Læs mere om: