Søndag, 28. maj 2017 - af af Juliane Olsen

Tillykke: Lis Sørensen fylder 62

Lis Sørensen
Lis Sørensen
Foto: All Over
Der er fuld tryk på den populære sangerinde, der er sikker på, hun sagtens kan blive ved, til hun er både 70 og 80 år.
Engang sang hun ”Mine øjne de skal se”, så det gjaldede ud over de danske festivaler. Og det gør Lis Sørensen faktisk stadig.  Den 28. maj fylder sangerinden 62 år, og hendes gamle hit kan nu suppleres med krydderier fra det nye album ”Bedre tider”, der udkom i begyndelsen af marts efter syv års ventetid. – I september sidste år kunne jeg mærke, at jeg skulle rykke. Jeg kan godt lide, når der på den måde er en begrænset periode at gøre tingene i. Så det har været en heftig slutspurt, siger Lis Sørensen til BILLED-BLADET.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  ”Bedre tider” udkom således med fynd og klem og er indtil videre blevet vel modtaget. Det har uden tvivl sat sine præg, at Lis Sørensens mand, trommeslageren Jan Sivertsen, undervejs har fået konstateret Parkinsons sygdom.  Den rette medicinering har dog fået ham på banen igen, og musikeren kan nu kontrollere sygdommen, så hans hverdag igen kan fungere normalt. At der er tale om en sammentømret familie, der støtter hinanden, bliver  også bevist på det nye album, der blandt andre har Lis Sørensens elskede søn, Sylvester på 24 år, med om bord.   
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Min karrieres skønne sensommer

Lis Sørensen  har drønende travlt med at turnere landet rundt, og så holder hun sig i form ved at spille tennis dagligt samt rideture på hestene, der er opstaldet på gården i Nordjylland. – Jeg havde en vision om, hvordan jeg ville blive ældre i den her branche, og nu, hvor jeg er her, synes jeg ikke, jeg er i min karrieres efterår. Jeg tænker mere på det som en skøn sensommer, der blæser en mild vind ind over, siger sangerinden. Men hører det også med til den forestilling, at Lis Sørensen står på festivalscenen, når hun bliver 70 år? Eller 80 år? – Sagtens!, lyder svaret uden tøven.    LÆS MERE: Lis Sørensen: Sådan holder vi kærligheden i live

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden