TILLYKKE: Paul Potts fylder 50

Paul Potts

Paul Potts

Foto: Ritzau Scanpix
Telefonsælgeren, der blev verdensstjerne og mangemillionær, runder et halvt århundrede den 13. oktober.

Paul Potts  kom fra næsten bostaveligt talt ingenting: En opvækst som mobbe-offer, far var lastbilchauffør, mor var kassemedarbejder - men unge Paul viste fra helt tidligt, at han ville synge. Han tog masser af undervisning, men det store gennembrud kom aldrig.

Fandt kærligheden

Lige indtil den dag i 2007, hvor han vandt den store tv-talentkonkurrence "Britain's Got Talent" - og videoen fra hans audition er siden blev set af over 200 millioner mennesker på Youtube. Siden er den ene succes fulgt efter den anden. Hele otte album har Paul Potts udgivet - og også i kærligheden har han haft held. Han mødte i 2001 Julia-Ann på nettet - og to år senere kunne parret præsentere sig som Paul og Julia-Ann Potts. Han anslås i dag at være god for 65 millioner kroner - og selv om parret kan leve et liv i luksus, fortæller Julia-Ann, at Paul Potts stadig er den samme mand, hun faldt for i 2001.

Paul og Julia-Ann Potts
Foto: Ritzau Scanpix

Paul og Julia-Ann Potts

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Senere på året – i november og december – kan hans trofaste danske publikum i øvrigt igen møde ham til koncerter i Danmark. Denne gang i Skt. Bendts Kirke i Ringsted, to aftener i Christians Kirke i København og endelig i Carl Nielsen Salen i Odense.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden