19. jun. 2016
Af Luise Marie Bekker

Tillykke: Paula Abdul fylder 54

Paula Abdul.
Paula Abdul.
Foto: AOP
Hvis ikke man ved det, er det ikke til at se, at Paula Abdul fylder 54. Stjernen har haft en fantastisk karriere og ser stadig skøn ud.

Unge mennesker kender i dag Paula Abdul som en del af dommerpanelet i "American Idol" igennem otte år og derefter det amerikanske "X Factor" i en enkelt sæson.

Men den succesfulde koreograf og sangers karriere begyndte længe før det.

Faktisk var det "The Jacksons" - Michael Jackson og hans brødre - der opdagede Paula Abdul tilbage i 80'erne. De var inde at se en Lakers-kamp, og hun var tilfældigvis cheerleader og koreograf på banen.

Dér stod hun og strålede, og så var lykken gjort.

Paula Abdul fik succes på scenen

De næste mange år fulgte hun Jackson-familien og lavede koreografi for gruppen og søsteren Janet Jackson både i musikvideoer og på scenen.

Paula Abdul brugte sine tjente penge på at indspille en demo, og det skulle vise sig at blive et fornuftigt sats.

Hendes første album, "Forever Your Girl", røg på hitlisten og ende med at ligge som nummer 1 i 10 uger!

Hun begyndte også at få små roller i film, og kigger man godt efter, kan man se hende i "Coming to America", "Jerry Maguire" og mange andre.

Tager man til Hollywood, kan man se hendes stjerne på Hollywood walk of fame.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Rygter i medierne

Med succes og berømmelse kommer desværre også tragedier og rygter.

Paula Abdul har i tidens løb givet interviews, hvor hun siger usammenhængende ting og ikke rigtig kan styre sine bevægelser.

Selv siger hun, at det er på grund af en skade, hun fik i sit virke som cheerleader som ung, at hun har været indblandet i både biluheld og flyuheld, og at hun desuden lider af en sygdom, der giver hende kroniske lidelser.

Flere amerikanske medier mener dog, at der ikke findes beviser for dette og foreslår, at Abdul har problemer med alkohol, stoffer eller begge. En påstand hun flere gange har afvist.

Paula Abdul har gjort sig godt i flere genrer af underholdningsbranchen, senest var hun dommer i "So you think you can dance: The next generation".

I dag fylder hun 54 år

LÆS MERE: Paula Abdul: En sidste hilsen til Whitney Houston

Læs mere om: