Tirsdag, 10. januar 2017 - af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Rod Stewart fylder 72

Rod Stewart med hustruen Penny og sønnerne Alistair og Aiden
Rod Stewart med hustruen Penny og sønnerne Alistair og Aiden
foto: AOP
Rod Stewart er stadig aktiv på scenen - det er han nødt til at være, siger han, for han har otte børn!

Det vurderes, at Rod Stewarts salg af album og singler har indbragt ham mere end 100 millioner dollars. Herhjemme kendes han nok bedst for sit vilde hår og for hittene "Sailing", der blev udgivet i 1975, og "Do ya think I'm sexy" fra 1978, men meritterne er en del længere end det.

Han har modtaget både Britt Awards og Grammy-priser, og så fik han for et par år tilbage til egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I dag fylder han 72 år, og faktisk kan han tilføje "Sir" foran sit navn. Sidste år blev han nemlig slået til ridder, og prins William tog imod, da han ville takke for titlen på Buckingham Palace. 

- Han lykønskede mig for min lange karriere og sagde, det er godt gået, at jeg fortsætter. Jeg svarede "det er jeg nødt til. Jeg har otte børn!", sagde Stewart, der nu officielt kan kalde sig Sir Roderick.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Rod Stewart takker fodbolden

I 1999 fik Rod Stewart konstateret kræft i skjoldbruskkirtel, som han blev opereret for året efter. Det var selvfølgelig et svær tid for ham og familien, deriblandt hans daværende hustru og hans seks børn. Udover at få en stor forskrækkelse gik operationen ud over hans berømte stemme, og han blev nødt til at lære at synge igen efter operationen.

Siden er han blevet gift påny i 2007 med modellen Penny Lancaster-Stewart, og de to har tilføjet to børn til børneflokken, Alistair, 11, of Aiden på knap seks.

Stewart er stadig fysisk aktiv og spiller fodbold. Han skyder også stadig bolde ud til folk når han laver koncerter, og han holder på, at det er hans kærlighed for at spille fodbold, der har reddet ham gennem tingene. Han er stor fan af Celtic F.C. 

 

LÆS MERE: Prins William: Rod Stewart fortjente sin ridderorden

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden