13. feb. 2014
Af Helle Skram de Fries

Tillykke til Robbie Williams

Robbie Williams.
Robbie Williams.
Foto: AOP
I anledning af Robbie Williams' 40-års fødselsdag vil hans hjemby arrangere en særlig Robbie Williams-tur, og sangstjernen er meget overvældet.

For at hylde bysbarnet Robbie Williams der torsdag 13. februar fylder 40 år, har den engelske by Stoke planer om at arrangere en guidet turist-tur rundt i byen for sangstjernens mange fans. Det skriver Daily Mail.

På turen skal man blandt andet se Val Park, som er hjemmebane for Port Val, der er stjernens favorit-fodboldhold.

Avisen oplyser også, at turen desuden skal gå forbi huse, hvor Robbie Williams har boet og "The Queens Theatre", hvor han som ganske ung har medvirket i stykket "Oliver".

Helt overvældende

Det største ville naturligvis være, at Robbie Williams selv kunne være til stede, men det er ikke muligt i øjeblikket, hvor han er i Los Angeles sammen med sin kone, Ayda Field, og deres datter Theodora.

- Da min far fortalte mig om de her planer, troede jeg, det ville blive en lille ting, men nu er det jo helt overvældende. Jeg føler det som om, det sker for en anden, der har fortjent det mere end mig, fortæller Robbie Williams ifølge avisen på sin blog.

Robbie Williams far, Pete Conway, siger til den lokale avis i Stoke, The Sentinel, at han er "en meget stolt far".

En planlagt koncert skal i øvrigt samle penge ind til "Donna Louise Children Hospice", som Robbie Williams er protektor for.

Læs mere om: