Verdenstjernen Lionel Richie kommer til Danmark

Lionel Richie.

Lionel Richie.

Foto: Mega

Lionel Richie gæster Danmark til sommer, når sangeren indtager SmukFest i Skanderborg.

Onsdag, 20. november 2019 - af Lene Skriver Bak

Publikum til SmukFest i Skanderborg kan synge "Hello" til verdensstjernen Lionel Richie til sommer.

Den populære sanger kommer nemlig til den populære festival i skoven, der finder sted 5.-9. august 2020. 

Det er første gang, 70-årige Lionel Richie spiller til en dansk festival.

Diskografi (fra Wkipedia)

  • Lionel Richie (1982)
  • Can't Slow Down (1983)
  • Dancing on the Ceiling (1986)
  • Louder Than Words (1996)
  • Time (1998)
  • Renaissance (2000)
  • Just for You (2004)
  • Coming Home (2006)
  • Just Go (2009)
  • Tuskegee (2012)