29. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Whitney Houstons datter lider af uoprettelig hjerneskade

Bobbi Kristina Brown
Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, er ude af koma, efter hun blev fundet livløs i et badekar i januar, men hendes mormor bekræfter nu, at hun har pådraget sig en uoprettelig hjerneskade.
Foto: AOP
Bobbi Kristina Browns mormor, Cissy Houston, bekræfter nu, at Whitney Houstons datter er ude af koma, men at hun har pådraget sig en uoprettelig hjerneskade.

Den afdøde sangerinde Whitney Houstons datter, 22-årige Bobbi Kristina Brown, blev i januar fundet livløs i sit badekar af sin mand Nick Gordon.

Efterfølgende har Bobbi Kristina Brown ligget i koma, men nu bekræfter hendes mormor, Cissy Houston, at barnebarnet er ved bevidsthed, men har pådraget sig en uoprettelig hjerneskade.

- Det bedrøver mig

- Mødet med lægerne og forståelsen af, at hun kan forblive i denne tilstand hele livet, bedrøver mig virkelig. Vi kan kun sætte vores lid til Gud om et mirakel, siger Cissy Houston ifølge Hello! Magazine.

Det menes, at den unge kvinde har været i koma og er blevet holdt kunstigt i live, siden hun blev fundet livløs, og i mellemtiden har familien været ved hendes side.

LÆS MERE: Whitney Houstons datter kæmper for sit liv.

Læs mere om: