25. jul. 2014
Af Casper Nielsen

Whitney Houstons familie raser over ny portræt-film

Whitney Huston på sine sidste dage.
Whitney Huston på sine sidste dage.
Foto: AOP
Sangerinden Whitney Houstons liv bliver lavet til film trods sangerindens mors protest: ”Lad min datter hvile i fred”, siger hun.

Whitney Houston døde i 2012 som blot 48-årig, men hendes minde lever videre, og en ny film er nu ved at blive planlagt om den skandaleombruste sangerinde.

Familien raser imidlertid. De ikke vil have, at filmen bliver lavet.

Den afdøde sangerindes mor, Cissy Houston, begrunder sin vrede med, at folkene, der laver filmen, ikke kendte hendes datter personligt.

- Ingen af de mennesker, der er involveret i den her film, kendte Whitney personligt eller vidste, hvordan hendes forhold til Bobby Brown egentlig var. Vores familie er enormt trætte af, at en masse fremmede mennesker bliver ved med at sprede falske informationer og rygter om hende. Jeg beder inderligt til, at alle bare vil lade hende hvile i fred, siger Cissy til Entertainment Tonight.

Også sangerindens egen datter protesterer over filmen, men det er af lidt andre årsager.

Hun er sur over, at filmens instruktør, skuespilleren Angela Bassett, nægtede at give hende hovedrollen som sin mor.

Familiens kritik er dog lidt underlig, for Angela Basset kendte udmærket Whitney Houston. Basset spillede faktisk sammen med Whitney i filmen "Waiting to Exhale" i 1995.

Filmen om Whitney Houston og hendes turbulente liv er sat til at få premiere i 2015, og det er Yaya DaCosta, tidligere deltager i "America's Next Top Model", der skal spille hovedrollen.

Læs mere om: