Fredag, 25. januar 2013 — af af Casper Nielsen

Whitney Houstons mor taler ud om datterens død

Whitney Houston
Whitney Houston
Foto: AOP
- Kunne jeg have reddet hende?, spørger Whitney Houstons mor nu sig selv – med en vis selvbebrejdelse.

Spørgsmålet har naget hende, siden Whitney Houston blev fundet død i et hotelbadekar, den 11. februar 2012.

Nu taler Whitney Houstons mor for første gang om de følelser og tanker, hun har måtte leve med, siden hendes berømte datter døde under dramatiske omstændigheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Var jeg en god mor? Jeg tænker stadig på, om jeg på en eller anden måde kunne have reddet hende, siger hun afmægtigt til det amerikanske magasin People.

- Men der er ikke skrevet en bog om, hvordan man er forælder. Man gør bare det bedste, man kan, siger 79-årige Cissy Houston til magasinet i forbindelse med promoveringen af hendes kommende bog "Remembering Whitney".

Whitney Houston blev 48 år. Hun blev fundet druknet i et badekar på Beverly Hilton Hotel efter at have taget kokain, og haft en lang forhistorie med stofmisbrug.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I bogen skriver Cissy Houston blandt andet, at hun ikke vidste noget om, at Whitney Houston var så "festlig" i sine unge dage.

- Jeg anede ikke, at "Nippy" festede. Og sandheden er, at jeg heller ikke ville vide noget om det dengang, skriver Cissy Houston blandt andet i bogen.

Den afdøde sangerindes 19-årige datter, Bobbi Christina har siden sin mors død været indlagt to gange med angst.

Cissy Houston siger, at hun er bekymret for Bobbi Christina, men at hun vil gøre alt for at sikre sig, at barnebarnet ikke får en skæbne, så tragisk som sin mor.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden