1. maj. 2013
Af Dorte Quist

Nu besøger Michael Jacksons datter sin mor

Paris Jackson
Paris Jackson
Foto: AOP
For tre måneder siden kontaktede Michael Jacksons datter, Paris, for første gang sin biologiske mor og forleden fejrede de to Paris' 15 års fødselsdag sammen.

Debbie Rowe fik i sin tid en stor sum penge af Michael Jackson for at føde ham to børn – Prince og Paris – og så ellers holde sig borte fra dem fremover.

Efter Michael Jacksons død for næsten fire år siden, har børnene boet hos deres farmor, Katherine Jackson. For tre måneder siden rakte Paris så hånden ud til sin biologiske mor, da hun kontaktede hende. Og den fremstrakte hånd blev grebet af Debbie Rowe, der i dag har en ranch i Palmdale i Californien.

Paris har med sin farmors velsignelse netop været på et længere besøg hos Debbie, og for et par uger siden fejrede hun endda sin 15 års fødselsdag sammen med Debbie Rowe.

Paris’ storebror, Prince, har i modsætning til sin lillesøster ikke nogen kontakt med sin biologiske mor. Han er efter sigende stadig gal på hende, fordi hun forlod sine børn i sin tid. Paris og Princes lillebror, Blanket, har ikke samme mor som sine ældre søskende, og det er ikke offentligt, hvem hans mor er.

Læs mere om: