13. sep. 2012
Af af John Lautrup

Nu vil Tori Spelling adoptere

Tori Spelling
Tori Spelling med datteren Stella og sønnen Liam.
Foto: AOP
Knap har Tori Spelling født sit fjerde barn, før hun nu meddeler, at hun er klar til at adoptere flere børn.

Madonna har gjort det. Angelina Jolie har fulgt trop. Og nu melder også "Beverly Hills 90210"-skuespilleren Tori Spelling sig i koret af Hollywood-stjerner, som vil adoptere børn. Hun kommer oven i købet med udmeldingen kort tid efter, at hun har født sit fjerde barn.

- Jeg har fået kejsersnit ved alle fire børn, så jeg tror ikke, jeg vil kunne gennemgå det igen. Men jeg er meget åben for adoption. Det er en fantastisk velsignelse, og vi ville klart gøre det, har Tori Spelling ifølge Ekstra Bladet udtalt sig om sine og sin mand Dean McDermotts overvejelser.

Hun fødte i august Finn Davey McDermott, og den børneglade skuespiller videregav straks den gode nyhed på sin hjemmeside. Tori Spelling, som i forvejen har børnene Liam, 5, Stella, 4, og Hattie på kun 10 måneder, insisterede allerede dengang på, at det var hendes sidste graviditet. Men hun indrømmede inden da, at det er sørgeligt, at hun aldrig mere skal vente barn.

- Jeg kunne ikke være mere glad over, at jeg endelig skal møde mit barn snart, men jeg har elsket at være gravid, så hvis dette er min sidste graviditet, er jeg ked af, at det er sidste gang, sagde hun ifølge Her&Nu. Her afslørede hun også, at børnene ser frem til pudekamp med deres mor, når nu hun ikke længere er gravid.

- Jeg blev gravid så hurtigt efter, at jeg havde født Hattie, så jeg tror, de tænkte: "Åh, mor er hele tiden gravid!" De har fortalt, at de glæder sig over, at jeg ikke længere er gravid, siger Tori Spelling.

Læs mere om: