Nyt job til Michael Jacksons børn

Michael Jacksons tre børn Blanket, Paris og Prince.
Michael Jacksons tre børn Blanket, Paris og Prince.
Foto: AOP
Prince, Paris og Blanket skal lægge stemme til tegnefilm

Mange er spændte på, om musik-ikonet Michael Jacksons tre børn i fremtiden vil følge i den afdøde sangers fodspor eller ernære sig ved mere anonyme job. Nu ser det imidlertid ud til, at Prince, 15, Paris, 14, og Blanket, 9, er gået i gang med at afprøve en af Hollywood-industriens discipliner, nemlig dubbing. Det fortæller en anonym kilde fra inderkredsen til avisen The Sun:

- De skal lægge stemme til et asiatisk tegnefilmshit, der importeres til USA, siger kilden, der kan supplere med at fortælle, at datteren Paris endnu ikke helt har arvet sin fars talent for sang.

- Men hun har lavet noget skuespil, og hvis tegnefilmsjobbet går godt, vil det kunne give nogle større skuespilopgaver, tilføjer kilden.

Siden Michael Jacksons død i 2009 har de tre børn gået på en fin privatskole i Santa Monica i Californien, og skolegangen er åbenbart ikke altid lige nem for de verdensberømte poder.

- De synes, skolen er hård. Børn kan være virkelig onde, fortæller kilden og tilføjer, at især Prince og Paris interesserer sig meget for showbusiness og gerne kvitter skolen til fordel for et job i underholdningsindustrien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden