Forlovelse: Brooklyn Beckham gav sin elskede fantastisk ring

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz

Foto: Ritzau Scanpix
Mange regner med hele to bryllupper næste sommer mellem David og Victoria Beckhams søn og hans forlovede, Nicola.

Deres kærlighedshistorie går verden rundt: Forlovelsen mellem 21-årige Brooklyn Beckham - ælste søn af to af verdens mest berømte personer - og hans elskede, den fire år ældre skuespiller Nicola Peltz. Og nu har Brooklyn sørget for, at der også er et foto til at ledsage historien.

Beckham-sønnen, der selv er en habil fotograf, har udsendt et foto, der udstråler en fantstisk kærlighed mellem ham og Nicola. Og deres kærlighederklæringer til hinanden på de sociale medier, lader heller ingen tvivl tilbage:

Den lykkeligste mand i verden

"Du gør mig til den lykkeligste mand i verden - og jeg er så spændt og heldig over at skulle leve resten af mit liv med dig" skriver Brooklyn som tekst til forlovelsesfotoet.

Og Nicola skrev. "Din kærlighed er den største gave. Jeg elsker dig så meget, min skat".

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz
Foto: Ritzau Scanpix

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz

Smuk diamantring

Men kærligheden er nu ikke det eneste, Brooklyn har givet sin tilkomne. På det nye forlovelsesfoto spotter man en funklende diamantring på Nicolas finger - og diamanteksperter vurderer, at den har en størrelse på 4,5-5 karat og formentlig har kostet op mod 1,2 mio. kroner.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stilen beskrivers som "elegant og sofistikeret" - i et tidløst design, som også er en favorit hos andre smukke kvinder som Amal Clooney, Jennifer Lawrence og Nicolas kommende svigermor.

Brooklyn har sin faste base i London - mens Nicola er meget i USA. Derfor regner de fleste med, at der næste sommer vil blive hele to bryllupper...på hver sin side af Atlanten.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden