Fredag, 21. marts 2008 - af af Signe Ravn

Paris Hilton vil finde ny veninde

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton blev berømt på grund af reality-serien The Simple Life, og nu vender hun igen tilbage til tv-skærmen med et nyt reality-show.

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Paris Hilton årelange bedste veninde Nicole Richie er blevet mor og har derfor nu mere travlt med bleskift og sutteklude end shopping, så nu får Paris det bedste ud af det med et nyt reality-show.

Paris Hilton vil finde en ny bedste ven eller veninde i sit nye MTV-realityshow Paris Hilton's My New BFF. Overfor radioværten Ryan Seacrest fra KissFm forklarer hun, at hun dog ikke forsøger at erstatte Nicole Richie:

"Hun vil altid være min bedste veninde og min søster," understreger hun og fortsætter:

"I løbet af de sidste par år er jeg blevet såret af venner og folk, der har talt grimt om mig, så jeg vil gerne finde en ægte veninde, som jeg kan stole på. Det bliver et sjovt show."

Paris Hilton er overbevist om, at deltagernes sande jeg nok skal komme frem, for de bliver filmet 24 timer i døgnet, og hun holder skarpt øje med dem. Og Paris tør godt stole på dem, for som hun siger:

"De underskriver fortrolighedsklausuler."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede nu kan man på hjemmesiden www.parisbff.com registrere sig som potentiel ven eller veninde til Paris. Man skal være 21 år, for hvis man når med i programmet, skal man med på tur til Las Vegas, diverse events og udfordringer, der kræver, at man er gammel nok til at blive lukket ind på natklubber.

Programmet følger en traditionel reality-skabelon, der kendes fra dusinvis andre amerikanske shows, hvor man samler et antal mennesker i et hus, hvor de skal kæmpe om noget. I Paris' show flytter 20 piger og mænd ind i et hus, hvor de altså så kæmper om at blive hendes ny bedste veninde/ven.

På BILLED-BLADET tillader vi os at tvivle på, at Paris virkelig tror, at et tv-program er vejen til en ægte og loyal veninde. Det eneste ægte, der kommer ud af programmet, er vist de penge, som Paris tjener på programmet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden