Søndag, 27. juli 2014 - af af Niels Burgos

Pamela Anderson på ferie i Danmark

Pamela Anderson bruger i dag en stor del af sin tid på velgørende arbejde og på at kæmpe for dyrs rettigheder.
Pamela Anderson bruger i dag en stor del af sin tid på velgørende arbejde og på at kæmpe for dyrs rettigheder.
Foto: All Over
Stjernen fra TV-serien Baywatch er vild med København.

Sidst, 47-årige Pamela Anderson var på besøg i Danmark, lød det fra vittige københavnere, at der "var en god sild på Fisketorvet". Hun brugte nemlig en del af besøget på at skrive autografer i det københavnske indkøbscenter, der netop hedder Fisketorvet. Nu vender hun tilbage til Danmark, men kun for at holde ferie.
Det afslører hendes danske ven, eventmageren Claus Hjelmbak, til Ekstra Bladet. Efter planen skulle Pamela lande tirsdag og tilbringe nogle dage i hovedstaden.
- Jeg kan kun sige, at hun elskede København, sidst hun var her, og da hun og Rick (ægtemanden Rick Salomon, red.) er i London i disse dage, så spurgte hun, om vi ikke skulle tage et par dage til København for at gå på sightseeing og hygge os, siger Hjelmbak til Ekstra Bladet.
- Vi skal se byen og spise noget lækkert med. Vi glæder os begge til noget dansk hygge. Og selvfølgelig elsker jeg at vise mine berømte venner dansk design og danske designere, tilføjer han.
Pamela Andersom skabte sig international berømmelse som J.C. Parker  i TV-serien "Baywatch", der startede i 1992 - og selv om hun senest iførte sig sin knaldrøde livredder-badedragt i 1997, er det lykkedes hende at bevare sin status som international  kendis siden. Fra ægteskabet med rockmusikeren Tommy Lee har Pamela to sønner, Brandon, 17, og 16-årige Dylan, der efterhånden er blevet et par høje fyre, der er vokset deres mor over hovedet.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden