Mandag, 16. marts 2009 - af af Louise Møller

Paris Hilton på ferie med dansk design

Paris Hilton

Paris Hilton

Foto: All Over
Hotelarvingen Paris Hilton nød lidt fritid på Hawaii med kæresten, Doug Reinhardt. Og med dansk design i håret

Kæresten er blevet skiftet ud siden Paris besøgte København sidste sommer, men hun er stadig vild med hårbøjler fra Signe Muusmann.

På scubadiving-ferie på Hawaii slentrede Paris rundt hånd i hånd med Doug Reinhardt og et lækkert bling bing-hårpynt bestående af et bredt bånd med pailletter og en stor hvid orkidé.
Et hårpynt Paris Hilton fik forærende, da hun gæstede København sidste sommer.

- Da Paris besøgte os i sommer, forærede vi hende en kasse med udvalgte hårbøjler. Men alle ved jo, at hun er sød til at bruge lokale designere, der hvor hun nu er på besøg, siger Signe Muusmann, hvis brand fik en drømmestart på hovedet af netop Paris Hilton, blot med en anden hårbøjle, da hun i sommer gik rundt i København.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men fordi Paris får noget forærende, er det jo langt fra sikkert, at den unge kendis vil hive det op af kufferten igen. Derfor er Signe Muusmann også en ekstra kende stolt.

- Jeg er super glad og begejstret over at se, at Paris så mange måneder efter sit besøg, rent faktisk bruger vores design. Ingen aner jo, om de udvalgte gaver nogensinde bliver taget frem igen, når Paris har forladt landet. Det fortæller, at hun er ligeglad med, om det er dyrt eller ej. Bare hun kan lide det, siger en stolt Signe Muusmann.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden