19. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Pippa Middleton er blevet forlovet

Pippa Middleton
Pippa Middleton
Foto: AOP
Hertuginde Catherines søster Pippa Middleton skal giftes med investor James Matthews og kunne tirsdag fremvise en funklende forlovelsesring.

Den 32-årige Pippa Middleton gjorde en god figur som brudepige ved søsteren hertuginde Catherines bryllup i 2011.

Nu er det blevet Pippa Middletons egen tur til at gå op af kirkegulvet, for hun har nemlig sagt ja til at blive gift med investor James Matthews.

Tirsdag kunne hun vise en funklende forlovelsesring frem for pressen efter vedholdende rygter om, at hun havde sagt ja til et frieri fra kæresten.

LÆS MERE: Pippa til bryllup med prins Harry

Pippa Middleton er lykkelig

- Jeg kunne ikke være lykkeligere, sagde en storsmilende Pippa Middleton ifølge det britiske ugeblad Hello Magazine ude foran sit hjem.

Forlovelsesringen er sammensat af fornemme ædelsten i vintage-stil med en glorie af diamanter placeret omkring en central diamant.

Ved mødet med pressen denne morgen var den nyforlovede meget passende klædt i en hvid kjole, og hendes sommerkjole af mærket Warehouse stod godt til hendes altid brune glød.

Frieriet skete i bjergregion

Pippa Middleton tog sig i det hele taget smart ud og bar desuden en taske i læder over skulderen.

Det er blot et år siden, at Pippa Middleton indledte et forhold til James Matthews, der er storebror til Spencer Matthews, kendt fra den britiske realityserie ”Made in Chelsea”.

Det forlyder, at James Matthews friede til Pippa Middleton sidste weekend under et romantisk ophold i den britiske bjergregion Lake District.

https://imgix.billedbladet.dk/polfoto_55927611.jpg
Foto: POLFOTO
https://imgix.billedbladet.dk/10.5746597bp_2_0.jpg
Pippa Middleton og James Matthews tidligere på sommeren.
Foto: AOP

Læs mere om: