Pippa Middleton: Jeg ville ikke stjæle opmærkomheden fra Kate

Pippa som brudepige ved sin søsters bryllup i 2011. En begivenhed, der ændrede livet for dem begge.

Pippa som brudepige ved sin søsters bryllup i 2011. En begivenhed, der ændrede livet for dem begge.

Foto: All Over
30-årige Pippa Middleton blev verdenskendt ved sin søster, hertuginde Kates, bryllup. Det har ikke altid være nemt for hende.

Pippa Middleton taler nu for første gang om den opsigt, hendes kjole vakte, da hun var brudepige ved sin søster Kates bryllup med prins William i april 2011. Den figursyede sag tiltrak sig så meget opmærksomhed, at den var tæt på at få mere omtale end søsterens brudekjole.

- Men det var absolut ikke planlagt, forklarer Pippa i et interview med den amerikanske TV-kanal NBC. - Kjolen var designet til at være meget diskret, siger hun.

Det var designeren Sarah Burton, som stod bag Pippas kjole - men heller ikke hun havde forestillet sig, at kreationen ville tiltrække sig så stor opmærksomhed. Pippa var brudens søster, blot en af brudepigerne - og slet ikke tiltænkt en hovedrolle ved brylluppet. Det fik hun - og siden er interessen om hendes peron ikke aftaget.

- Det har været svært at gå fra at leve et normalt liv til at håndtere alt det, som er sket efter brylluppet, siger Pippa Middleton, der var i USA bl.a. for at starte et velgørenhedscykelløb tværs over kontinetet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden