Mandag, 29. maj 2017 - af Marie Krakau

33 BILLEDER: John F. Kennedy ville være fyldt 100 år

Den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy ville d. 29. maj være fyldt 100 år. Vi ser tilbage på hans liv med 33 fantastiske billeder.

I næsten tre år sad John F. Kennedy bag skrivebordet i Det Ovale Kontor som USA's præsident, og selv om han kun fik små tre år i præsidentsædet, gik han over i historien som en af USA's mest berømte præsidenter.

Mandag den 29. maj 2017 ville han være fyldt 100 år. 

John Fitzgerald Kennedy bliver født d. 29. maj 1917, og som 43-årig bliver den demokratiske politiker indsat som USA's 35. præsident. Sammen med hustruen, Jacqueline "Jackie" Kennedy, og børnene, Caroline og John - kaldet John-John - flytter han ind i Det Hvide Hus, hvor de bor indtil hans død i 1963. 

D. 22. november 1963 rammer tragedien, da John F. Kennedy bliver myrdet af en snigskytte under en kortege-kørsel i Dallas, Texas. I kortegen er også Jackie Kennedy, der ikke bliver ramt af skud. 

33 billeder fra hans liv

Det findes en masse skønne billeder fra John F. Kennedys alt for korte liv. Vi har derfor været en tur i arkivet og fundet 33 fantastiske billeder fra John F. Kennedys liv som politiker, men ikke mindst som familiefar og mand. 

Du kan se galleriet over artiklen. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden