Mandag, 26. september 2022 - af Majken Munk

Ane Halsboe-Jørgensen om aftenselskabet: Derfor var det så rørende

Ane Halsboe-Jørgensen og Peter Strauss Halsboe-Jørgensen

Ane Halsboe-Jørgensen og Peter Strauss Halsboe-Jørgensen

Foto: Lars H. Laursen
Kultur- og kirkeministeren Ane Halsboe-Jørgensen nød aftenselskabet på Christiansborg Slot, som hun blev berørt af.

Ane Halsboe-Jørgensen var sammen med sin mand Peter til aftenselskab på Christiansborg Slot, som kronprinsparret var værter for.

Kultur- og kirkeministeren nød at se sine kolleger på en helt anden måde, end når de mødes til dagligt.

Prøvet det flere gange

Da Ane Halsboe-Jørgensen og hendes mand Peter Strauss Halsboe-Jørgensen deltog i aftenselskabet, var det ikke første gang, de var med til et kongeligt bal.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var en skøn aften. Jeg har heldigvis været privilegeret at have mulighed for et par gange ved de hofballer, der er en gang i hver folketingssamling, fortæller hun til BILLED-BLADET, der mødte hende søndag til markeringen af 300-året for dansk teater.

Rørende at se

Selv om det var en hyggelig aften, var noget af det, der rørte hende mest, at se sine kolleger klædt på til at have en festlig aften.

- Udover det altid er rørende at se kollegerne være smukt klædt på og ankomme til Riddersalen, er det også en særlig aften, hvor vi markerer og festliggør for en stund med alle de kolleger, vi til daglig diskuterer, forhandler og laver politik med, og som vi nogle gange også er voldsomt uenige med. Men lige den aften kan man mest af alt være enige om, at det er en smuk og vigtig aften, fortæller Ane Halsboe-Jørgensen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden