4. aug. 2020
Af Marie Krakau

Barack Obama fylder 59: Se Michelles søde kærlighedserklæring

Barack og Michelle Obama
Barack og Michelle Obama
Foto: MEGA
Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama fylder 59 år, og det har fået hans hustru til at sende en romantisk fødselsdagshilsen.

4. august fylder USAs tidligere præsident Barack Obama 59 år, og i anledningen af fødselsdagen har hans hustru, Michelle Obama, delt en sød kærlighedserklæring på Instagram.

"Tillykke med fødselsdagen til min yndlings-mand." starter Michelle Obama sin fødselsdagshyldest ud med og efterfølger det med et ønske om og en skål til "alle de gode dage, blå himle og nye eventyr, der venter". Teksten afslutter hun med en emoji, der sender et kys.

Deler dejligt familiebillede

Sammen med teksten har hun delt et billede af sig selv, Barack og deres to døtre Malia og Sasha, fra før de blev amerikansk præsidentfamilie. Klik her for at se det søde billede og den romantiske hyldest.

Døtrene Malia og Sasha er i dag henholdsvis 22 og 19 år gamle, mens Michelle tilbage i januar fyldte 56 år. Og det er da ikke kun Michelle Obama, der er fan af at sende søde fødselsdagshilsner på de sociale medier.

Netop da hun fyldte 56 år, var det Barack Obama, der hyldede hustruen med en collage af sort-hvid billeder og en tekst, hvori han kaldte hende "min stjerne".

Læs mere om: