Mandag, 28. december 2015 — af af Luise Marie Bekker

Bedsteforældre Clinton hyggede sig på gåtur med barnebarnet

Bill Clinton, Chelsea Clinton, Hillary Clinton og Marc Mezvinsky.
Bill Clinton, Chelsea Clinton, Hillary Clinton og Marc Mezvinsky.
Foto: AOP
Bill og Hillary Clinton nød i weekenden lidt familietid i New York med deres gravide datter Chelsea Clinton, svigersønnen Marc Mezvinsky og barnebarnet Charlotte.

Det kan godt være, at Hillary Clinton har travlt med at føre præsidentvalgkampagne i USA, men det betyder ikke, at familien kommer i anden række.

Den 68-årige demokratiske præsidentkandidat prioriterer sin familie højt, og i weekenden blev hun spottet på New Yorks gader, mens hun var ude på en hyggelig gåtur med sin mand Bill Clinton, sin gravide datter Chelsea Clinton, svigersønnen Marc Mezvinsky og barnebarnet Charlotte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Clinton-familien så glædesstrålende ud, mens de gik tur, og de skiftedes, ifølge Daily Mail, til at skubbe babyjoggeren med lille Charlotte.

Bill og Hillary Clinton bliver bedsteforældre igen

Den 15 måneder gamle Charlotte Clinton Mezvinsky kan glæde sig til, at hun bliver storesøster i 2016. Det afslørede 35-årige Chelsea Clinton for nyligt på Twitter, hvor hun lagde et billede op af datteren, der læste i en bog om storesøstre.

Bill og Hillary Clinton lykønskede datteren på det sociale medie, og parret, der næste år bliver bedsteforældre for anden gang, så ud til at være i højt humør, da de gik tur i New York.

Clinton-parret smilede stort og vinkede til de forbipasserende, da de søndag nød den friske luft på Manhattan i New York. Her stoppede de blandt andet for at besøge en boghandel og for at købe is.

Hele familien holdt varmen i deres vinterjakker, og Chelsea Clintons gravide mave var godt skjult bag jakke, halstørklæde og babyjogger.

Bill Clinton, Chelsea Clinton, Hillary Clinton og Marc Mezvinsky på tur med lille Charlotte.
Bill Clinton, Chelsea Clinton, Hillary Clinton og Marc Mezvinsky på tur med lille Charlotte.
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden