23. dec. 2015
Af Karina Didriksen

Bill og Hillary Clinton skal være mormor og morfar igen

Bill og Hillary Clinton
Bill og Hillary Clinton.
Foto: AOP
Bill og Hillary Clinton kan glæde sig over, at deres datter Chelsea Clinton er gravid, og at de næste år bliver bedsteforældre igen.

Midt i den søde juletid afslørede Chelsea Clinton forleden en sød nyhed - nemlig at hun er gravid, og at hendes forældre Bill og Hillary Clinton dermed skal være bedsteforældre igen.

Den tidligere præsidentdatter venter barn med sin mand gennem fem år, Marc Mezvinsky. Parret har i forvejen datteren Charlotte, som blev født i september 2014.

Det var den etårige datter, som var med til at afsløre nyheden. Mandag lagde Chelsea Clinton nemlig et billede ud på det sociale medie Twitter af lille Charlotte, som kiggede i en bog med titlen ”Storesøstre er de bedste”.

LÆS MERE: Hillary Clinton: Borgen er fremragende

Bill og Hillary Clinton lykønskede datteren

- Næste sommer skal Charlotte være storesøster! Jeg føler mig meget velsignet og taknemmelig i denne juletid, skrev 35-årige Chelsea Clinton til billedet på Twitter.

Nogle af de første, som lykønskede den vordende mor, var hendes forældre.

Den tidligere præsident Bill Clinton skrev ifølge Hello Magazine: ”Julen kommer tidligt i år! Hillary og jeg er glade for Chelsea, Marc og Charlottes voksende familie i 2016”.

Sådan så det ud, da Chelsea Clinton og hendes mand i september 2014 præsenterede verden for deres datter Charlotte.
Sådan så det ud, da Chelsea Clinton og hendes mand i september 2014 præsenterede verden for deres datter Charlotte.
Foto: AOP

Læs mere om: