21. jun. 2016
Af John Lautrup

Hillary Clinton og Bill så deres nye barnebarn

Chelsea Clinton
Chelsea Clinton havde mor og far, Hillary og Bill Clinton, ved sin side, da hun og Marc Mezvinsky forlod hospitalet med deres nyfødte søn, Aidan.
Foto: AOP
Chelsea Clinton er blevet mor for anden gang og havde sin egen mor og far med, da hun i går forlod hospitalet med mand og barn.

Chelsea Clinton, 36 år, blev lørdag morgen mor til sit andet barn, sønnen Aidan. Og i går forlod hun Lenox Hill Hospital i New York med et lykkeligt smil og den lille nyfødte i sin favn.

Hun var omgivet af sine forældre, tidligere præsident Bill Clinton og den måske kommende, Hillary Clinton, samt naturligvis den lige så lykkelige far, Marc Mezvinsky. Ægteparret er i forvejen forældre til den ét år gamle Charlotte.

Hendes lillebror kom til verden kl. 7.41 lørdag morgen, og Chelsea Clinton var ikke længe om at lægge et foto af den nyfødte på Twitter med denne kommentar: "Vores familie og hjerter er blevet udvidede med Aidans ankomst. Vi er velsignede".

Bedstefar Bill var næsten lige så hurtig til at gøre opmærksom på barnebarnets veltimede fødsel. I USA var der Fars Dag i søndags.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

https://imgix.billedbladet.dk/7.07984258.jpg
Foto: All Over

Hillary og Bill Clinton er henrykte

"Aidan har gjort to fædre meget lykkelige på Fars Dag. Hillary og jeg er henrykte på Marcs og Chelseas vegne", skrev eks-præsidenten på sin Twitter-profil.

Han og Hillary Clinton udsendte også en pressemeddelelse, hvori de fastslog: "Vi er himmelhenrykte over, at Chelsea og Marc har kunnet byde Charlottes lillebror velkommen til verden og taknemmelige for, at vi er så velsignede. Chelsea og Aidan har det begge godt og nyder denne særlige tid sammen".

LÆS MERE: Hillary Clinton spiste hos Price-brødrene

Læs mere om: