Torsdag, 28. april 2016 - af Lisbeth Grube

Karen Ellemann på særlig bif-tur med sin datter

Karen Ellemann og datteren Olivia.

Karen Ellemann og datteren Olivia.

Indenrigsminister Karen Ellemann hyldede mor-datter-forholdet ved at se filmen ”Mother’s Day” med datteren Olivia.

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann tog onsdag aften en pause fra politik til en privat hyggestund af de allerbedste. Karen var nemlig til premiere med sin datter, 18-årige Olivia, på komedien ”Mother’s Day”, der som titlen afslører, kredser om Mors dag.

- Det er en rigtig pigeaften, lød det fra de to Ellemann-generationer, som har et forhold, der rækker langt videre end at fejre Mors dag.

Børnene er altid søde

- Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg ikke så stærk i de dér kommercielle dage. Jeg bliver overrasket alle årets dage, fordi mine børn er så søde. Og de hjælper altid deres mor, sagde Karen Ellemann.

- Du har dog ét år fået en klassisk Merci-chokolade. Det er altid en vinder, pointerede Olivia, som er en del af en stor sammenbragt familie.

Karen Ellemann er gift med Kresten Kloch, og de har tilsammen fire børn. Foruden Olivia har Karen sønnen Robert, mens Kresten har døtrene Sofia og Anna.

Kendte på den røde løber

Social- og indenrigsministeren var blandt en lang række kendte, som nød en herlig, familiær bif-aften med ”Mother’s Day”, der er en stjernespækket komedie. Både Julia Roberts, Jennifer Aniston og Kate Hudson er på rollelisten.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden