1. dec. 2022
Af Lene Skriver Bak

Kom med bag kulissen: Jill Biden afslører detaljer om fornem statsmiddag før tid

Jill Biden gør klar til statsmiddag.
Førstedame Jill Biden har afsløret, hvordan bordene kommer til at se ud og hvordan menuen er til den kommende statsmiddag til ære for Emmanuel Macron, der er på statsbesøg i USA.

Jill Biden tager sammen med sin mand, præsident Joe Biden, imod den franske præsident Emmanuel Macron og hans hustru, Brigitte, der er på statsbesøg i USA.

Præsidentparret afholder State Dinner, altså statsmiddag, til ære for de franske gæster, i Det Hvide Hus og alt er forberedt til mindste detalje.

Førstedamen kunne onsdag løfte sløret for, hvordan både borddækning og menu kommer til at tage sig ud til den fornemme middag, der er præsident Joe Bidens første State Dinner.

Se nærmere på, hvordan bordene kommer til at se ud, når Emmanuel og Brigitte Macron sætter sig til bord sammen med præsident Biden og fru Jill, i galleriet øverst.

På menuen kan de to par se frem til mange lækre retter, der blandt andet tæller smørpocheret hummer fra Maine, amerikansk Osetra-kaviar og oksekød med skalotteløgmarmelade samt et udvalg af amerikanske oste.

Derefter venter en appelsinchiffonkage med ristede pærer og creme fraiche-is.

Til måltidet vil præsidentparret servere vine fra Californien, oplyser Det Hvide Hus.

Læs mere om: