Michelle Obama sender kærlig fødselsdagshilsen til sin mor

Barack og Michelle Obama med døtrene og "første mormor", Marian.

Barack og Michelle Obama med døtrene og "første mormor", Marian.

Foto: All Over
USA's tidligere "første-mormor", Michelle Obamas mor, Marian, fylder rundt.

I den omksiftelige og uden tvivl ofte stressfyldte hverdag, som familien Obama havde under deres otte år i Det hvide hus, var det ét fast holdepunkt: Michelle Obamas mor, Marian Robinson. Den 30. juli fylder hun 80 år - og det giver uden tvivl anledning til fest i den tidligere præsidentfamilie.

Første bedstemor i Det hvide hus

Marian Robinson trådte nemlig allerede til, da Obama-parret første gang førte valgkamp og sørgede for, at parrets to døtre, Mailia og Sasha, blev passet.  Og da Michelle og Barack Obama rykkede ind i præsidentboligen i 2008, flyttede Marian med og blev den første betdstemor, som tog ophold i Det hvide hus siden præsident Eisenhowers svigermor, Elivera. Marian fik derfor hurtigt det kærlige tilnavn"første momor".

 

Men for Michelle og døtrene har hun altid været "først" - Det hvide hus eler ej.  Og i dagens anledning har Michelle Obama på sin instrgram-side skrevet denne kærlige hilsen til sin mor:

"Tilllykke med fødselsdagen, mor.  Din ubetingede kærlighed har gjor mig til den, jeg er i dag. Du er min klippe. Min kærlighed. Jeg vil altid være din "Miche". Jeg elsker dig"

 

SE BILLEDERNE: Michelle og Barack Obamas kærlighed

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden