Søndag, 30. juli 2017 - af Niels Burgos

Michelle Obama sender kærlig fødselsdagshilsen til sin mor

Barack og Michelle Obama med døtrene og "første mormor", Marian.
Barack og Michelle Obama med døtrene og "første mormor", Marian.
Foto: All Over
USA's tidligere "første-mormor", Michelle Obamas mor, Marian, fylder rundt.

I den omksiftelige og uden tvivl ofte stressfyldte hverdag, som familien Obama havde under deres otte år i Det hvide hus, var det ét fast holdepunkt: Michelle Obamas mor, Marian Robinson. Den 30. juli fylder hun 80 år - og det giver uden tvivl anledning til fest i den tidligere præsidentfamilie.

Første bedstemor i Det hvide hus

Marian Robinson trådte nemlig allerede til, da Obama-parret første gang førte valgkamp og sørgede for, at parrets to døtre, Mailia og Sasha, blev passet.  Og da Michelle og Barack Obama rykkede ind i præsidentboligen i 2008, flyttede Marian med og blev den første betdstemor, som tog ophold i Det hvide hus siden præsident Eisenhowers svigermor, Elivera. Marian fik derfor hurtigt det kærlige tilnavn"første momor".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Men for Michelle og døtrene har hun altid været "først" - Det hvide hus eler ej.  Og i dagens anledning har Michelle Obama på sin instrgram-side skrevet denne kærlige hilsen til sin mor:

"Tilllykke med fødselsdagen, mor.  Din ubetingede kærlighed har gjor mig til den, jeg er i dag. Du er min klippe. Min kærlighed. Jeg vil altid være din "Miche". Jeg elsker dig"

 

SE BILLEDERNE: Michelle og Barack Obamas kærlighed

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden