Torsdag, 28. november 2019 - af Niels Burgos

Michelle og Barack Obamas søde døtre: Se hvor store de er blevet

Michelle Obama, Barack Obama, Sasha Obama, Malia Obama

Michelle Obama, Barack Obama, Sasha Obama, Malia Obama

Foto: Mega
13 er er gået, siden de første gang indtog rampelyset. I dag er Malia og Sasha blevet to voksne, smukke kvinder. Se det søde foto herunder

Det var den 4. november 2008, at hele verdens opmærksomed første gang blev rettet mod de to piger. Sasha var bare syv år; storsøster Malia 10 år. Deres far, Barack Obama, var netop blevet valgt som USA's 44. præsident - og den første, farvede præsident i USA's historie. Sammen med deres nu verdensberømte far og deres smukke mor, Michelle, indtog de to små piger - måske lidt betuttede - scenen i Grant Park, Chicago, til den store valgfest, hvor amerikanere i hundretusindevis fejrede deres nye præsidentfamilie.

 

Siden er tiden gået - ja, fløjet af sted. En ny mand sidder i Det Hvide Hus, mens Barack og Michelle har trukket sig mere tilbage fra offentligheden. Malia studerer i dag ved det ansete Harvard Universitet - mens Sasha læser på Michigans universitet. Men selv om pigerne er blevet voksne og selvstændige, holder familien Obama fast i det, der haft højst prioritet, selv i årene i Det Hvide Hus: Det stærke familiesammenhold.

Og ved den årlige Thanksgving-fest, som er et af højdepunkterne i USA, når det gælder familien, var Den lille Obama-familie naturligvis samlet.  Michelle Obama bragte i den anledning et sødt foto på sin Instagram-side - og du kan se de smukke mennesker herunder:

View this post on Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden