25. jun. 2015
Af Luise Marie Bekker

Nyfundne billeder af Kennedy-familien på auktion

John F. Kennedy og Jackie Kennedy med deres børn og hunde. Billedet her er ikke et af de nye billeder, der bliver solgt.
John F. Kennedy og Jackie Kennedy med deres børn og hunde. Billedet her er ikke et af de nye billeder, der bliver solgt.
Foto: All Over
Aldrig før set billeder af John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy og deres børn bliver solgt i dag. Se billederne.

Kennedy-familien var dengang indbegrebet af den perfekte familie, og Amerikanere græd i fællesskab, da John F. Kennedy blev dræbt i 1963.

Ingen, der levede dengang, glemmer nogensinde, hvor de var, da historien nåede til Danmark. Og ingen glemmer de ikoniske billeder af enken og den nye præsident, Lyndon B. Johnson, der tages i ed som ny præsident. Ingen glemmer billederne af den slør- og sortklædte enke og hendes to børn ved faderens begravelse.

Nye billeder af familien er nu dukket op, og de bliver sat på auktion i dag.

Familiens fritid

Billederne blev fundet hos Kennedy-familiens barnepige, Maud Shaw, der flyttede til sin familie hjem i London efter tilbagetrækningen som barnepige i 1965. Shaw var barnepige til Caroline og John "John John" Kennedy i syv år, blandt andet under John F. Kennedys embede som præsident. Iblandt dem er mange af billederne fra familiens fritid med picniks på stranden og familien sammen med deres dyr.

I alt 79 billeder bliver sat til salg sammen med Jackies specialsyede barselskjole, fra da hun var gravid med John F. Kennedy Jr. i 1960.

Se et udpluk af billederne på thedailybeast.com.

Læs mere om: