Obamas rørende ord om bedste: Hun udfyldte et tomrum i mit hjerte

Barack Obama.

Barack Obama.

Foto: Mega
Barack Obama har delt et rørende opslag efter tabet af sin bedstemor, Sarah Obama.

Barack Obama mistede mandag sin bedstemor, Sarah Obama. 

Den 99-årige Sarah Obama var ikke den tidligere præsidents biologiske bedstemor, men det gør ikke tabet mindre smerteligt.

På instagram har Barack Obama delt et billede af sig selv som ung mand sammen med "mama Sarah" eller Granny, som han kaldte hende.

Sammen med billedet forklarer Obama, hvad Sarah betød for ham og familien.

"Selvom hun ikke var hans biologiske mor, tog hun sig af min far, som om han var hendes egen. Og det var blandt andet takket været hendes kærlighed og opmuntring, at han kunne trodse oddsene og gøre det godt nok i skolen til at få et stipendium til et amerikansk universitet," skriver Barack Obama blandt andet.

Barack Obama blev klogere på sin fortid

Det var også Granny, der sikrede at Barack Obama kom til at kende sin fortid.

"Da jeg i første omgang rejste til Kenya for at lære mere om min kulturarv og min far, som var død på det tidspunkt, var det Granny, der fungerede som en bro til min fortid og det var hendes historier, der sørgede for at fylde tomrummet i mit hjerte", forklarer Barack Obama i opslaget.

Barack Obama skriver, at han og familien sørger over tabet af deres elskede bedstemor og at hun vil blive dybt savnet, men understreger samtidig, at familien samtidig taknemmeligt fejrer Grannys lange og bemærkelsesværdige liv.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden