Pia Kjærsgaard til premiere: Humor er meget vigtigt

Henrik Thorup og Pia Kjærsgaard. 

Henrik Thorup og Pia Kjærsgaard. 

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Folketingets formand Pia Kjærsgaard havde sin mand Henrik Thorup med til premieren på comedy-showet "Den nøgne sandhed".

Pia Kjærsgaard lagde det politiske arbejde fra sig og nød en aften i humorens tegn med ægtemanden Henrik Thorup, da der var premiere på comedy-showet ”Den nøgne sandhed” på Bremen Teater.

- Jeg håber, det er sjovt, men jeg kender Farshad Kholghi, og han plejer at være ret sjov. Så han må leve op til forventningerne, sagde Pia Kjærsgaard med et smil og tilføjede:

- De må gerne gå lige til kanten, bare de ikke bliver over-platte, for det gider jeg simpelthen ikke. Men jeg tror nok, at de fire fyre skal klare den.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Politik med humor

Der er måske ikke mange, der forbinder politik med humor, men ifølge Pia Kjærsgaard er det en nødvendig egenskab at have i det erhverv.

- Det er meget vigtigt, for jeg kan love jer for, at hvis man ikke har humor som politiker, så er man ikke politiker ret længe!, lød det med et grin fra Folketingets Formand, der snart kan fejre sin 70-års fødselsdag.

Comedy-showet ”Den nøgne sandhed – klædt af til skindet” havde premiere den 9. februar og er med Gordon Kennedy, Farshad Kholghi, Joachim Knop og Mikkel Schrøder Uldal på rollelisten. 

LÆS MERE: Pia Kjærsgaard blev stærkere af forældrenes skilsmisse

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden