GENSE BILLEDERNE: Michelle og Barack Obamas sidste time i Det Hvide Hus

Nyd billederne af de sidste bevægende øjeblikke, mens det afgående præsidentpar ventede på deres afløsere Melania og Donald Trump.

Fredag 20. januar 2016 forlod Barack Obama for sidste gang Det Ovale Kontor, og straks efter stod præsidentparret Michelle og Barack Obama for allersidste gang på trappen uden for Det Hvide Hus og tog imod.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men denne gang var det ikke gæster, der ankom. Det var husets nye beboer Donald Trump og USA's nye førstedame, Melania Trump.

Melania Trump overrakte Michelle Obama en stor lyseblå æske som afskedsgave. Det skabte et lidt akavet øjeblik, da Michelle ikke vidste, hvor hun skulle gøre af gaven. Det problem klarede Barack. Han tog galant den store æske og afleverede den indenfor.

Den blå æske 

Lige siden har mange gisnet om, hvad den store æske indeholdt. Det, man ved, er, at gaven kommer fra juvelerbutikken Tiffany & Co., som tilfældigvis har en stor forretning lige ved siden af Trump Tower i New York.

LÆS MERE: 30 dejlige billeder: Derfor kommer vi til at savne familien Obama

Vi har samlet en stribe rørende billeder af Michelle og Barack Obamas sidste minutter i Det Hvide Hus i galleriet øverst i artiklen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden