4. nov. 2016
Af af Emma Jespersen og Holger Harild

SØD VIDEO: Barack Obama giver lille superhelt high-five

Barack Obama og Michelle Obama
Barack Obama og Michelle Obama
Foto: AOP
4000 små børn kom forbi Det Hvide Hus i de fineste Halloween-kostumer, og særligt en lille dreng ville gerne hilse på USA's præsident.

Halloween er en meget vigtig og stor tradition i USA, og derfor åbnede præsident Barack Obama og førstedame Michelle Obama i år Det Hvide Hus for 4000 skolebørn og deres forældre.

Børnene og forældrene var meget begejstrede for præsidentparrets gæstfrihed og gode humør.

I videoen på Instagram ser man et lille klip, hvor Barack Obama, som elsker børn, bliver overmandet af en lille dreng, udklædt som supermand.

Børnene fik uddelt kort

Barack Obama og førstedame Michelle Obama uddelte både slik, hjemmelavede småkager, baseballkort og andre ting ud til de udklædte børn.

Som en ekstra bonus indeholdt hver pakke også et ”Bo Obama baseballcard”, der er et baseballkort med Obama-familiens hund, Bo.

Selv om Michelle Obama plejer at dele frugt og grønt ud, delte hun selvfølgelig også småkager og slik ud, når det nu var halloween.

Godt pyntet til haloween

Det er sidste år, Barack Obama og Michelle Obama holder denne tradition, da det næste år er enten Hilary Clinton eller Donald trump, der er præsident. Så det bliver en af dem, der skal videreføre den søde tradition.

Da halloween er en meget stor ting i USA, pynter man selvfølgelig også rigtig flot op.

Se videoen fra Det Hvide Hus her.

Læs mere om: