5. dec. 2019
Af Niels Burgos

Se familien Obamas nye hjem

Michelle Obame, Barack Obama
Michelle Obame, Barack Obama
Foto: Mega
Michelle og Barack Obama her købt deres drømmehus.

I sommeren 2019 lejede Michelle og Barack Obama sig ind i et hus på den smukke og eksklusive ø, Martha's Vineyeard i staten Massachusetts - nogle timers kørsel og sejlads syd for Boston. De blev så forelskede i huset, at de nu har har købt det som deres fremtidige hjem. Udbudsprisen var omkring 15 millioner dollar - men Obama fik huset noget billigere; til 11 millioner dollars - godt 74 millioner kroner.

Plads til det hele

Til gengæld kan ekspræsidentparret rykke ind i et smukt beliggende hus på ca. 700 kvadratmeter med syv soveværelser - og ekstra plads i to gæsteafdelinger. Der er pool, pejse både ud og inde - og en fantastisk grund på godt 117.000 kvardratmeter, der fører ned til en lækker privat strand.

Selv om Michelle og Obamas to døtre er flyttet hjemmefra for at studere, skal der være plads til dem i weekender og ferier - og som tidligere præsident må Obama også tænke på, at der skal bo et fast hold af sikkerhedsvagter på ejendommen.

Michelle og Barack Obama har bl.a. haft stor succes med de bøger, som de hver især har skrevet - og som er blevet bestsellere over hele verden.

Se det smukke hus her

Læs mere om: